вівторок, 28 листопада 2017 р.

Знай, любий друже, у цьому житті, чи будеш здоровий вирішуєш ти

 Тростянецька районна бібліотека для дітей вважає своїм обовязком формувати у підростаючого покоління свідоме ставлення до власного здоровя, уявлення про здоровий спосіб життя, сприяти гармонійному фізичному розвитку дитини. В книгозбірні цукрозаводського клубу відбувся урок здоровя «Знай, любий друже, у цьому житті, чи будеш здоровий вирішуєш ти» для учнів 2-б класу СШ№2. З хвилинки-цікавинки дітлахи дізналися про те, як стати Нехворійком, бути дужими та міцними. Діти уважно слухали поради богині Гігії про дотримання правил особистої гігієни та отримали корисну інформацію про зубну щітку, та відколи люди використовують мило. Радісною була зустріч малят з лікарем Айболитом, який пригостив кожного вітамінами та розповів про користь ранкової зарядки і здорового харчування.
  Гості заходу провели цікаву гру «Вітаміни», яка сприяла засвоєнню інформації про корисну їжу, адже хто до ста років хоче жити, той правильно їсти потрібен уміти. Бібліотекар провела конкурс «Книгу прочитаєш, про здоровя все пізнаєш». Учні згадували книги, в яких йдеться про шкідливі звички казкових героїв  та здоровий спосіб життя.
  Зацікавила присутніх книжкова виставка-рекомендація «Спортом займайся, здоровя набирайся!». Наостанок діти пограли в веселі рухливі ігри, бо завдяки руху дитина розвивається фізично, стає сильнішою. 









Немає коментарів:

Дописати коментар